Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Βράβευση της Μονάδας Εφηβικής Υγείας από το Ινστιτούτο Ψηφιακής Βιοϊατρικής του Ιονίου Πανεπιστήμιου

Βράβευση της Μονάδας Εφηβικής Υγείας από το Ινστιτούτο Ψηφιακής Βιοϊατρικής του Ιονίου Πανεπιστήμιου

Την Τρίτη 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την προάσπιση της υγείας των εφήβων στο Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού με πρωτοβουλία του προγράμματος της Unesco για την Παγκόσμια Υγεία & Εκπαίδευση, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο προεδρείο των εισηγήσεων –όπου τονίστηκε η συνεισφορά του Ιονίου Πανεπιστημίου στην έρευνα στον τομέα της Ψηφιακής Βιοϊατρικής- συμμετείχε ο Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής Παναγιώτης Βλάμος.

Στην εκδήλωση έγινε η βράβευση της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ – Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» για την προσφορά της στην κοινωνική συναισθηματική ενδυνάμωση των εφήβων. Το βραβείο παρέδωσε η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ψηφιακής Βιοϊατρικής και Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Αικατερίνη Καμπάση, στην Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής Άρτεμι K. Τσίτσικα, η οποία είναι και η Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή