Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Βολές  Υδραίου, Μεταλληνού  και  Καρύδη για την  πρόσληψη  ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Κ. Κέρκυρας –  Με ποια κριτήρια η  τοποθέτηση;

Βολές  Υδραίου, Μεταλληνού  και  Καρύδη για την  πρόσληψη  ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Κ. Κέρκυρας –  Με ποια κριτήρια η  τοποθέτηση;

Με μια ιδιαίτερα καυστική αναφορά  η Μερόπη Υδραίου, ο Τάκης Μεταλληνός κι ο Γιώργος Καρύδης σχολίασαν τις προσλήψεις ειδικών συνεργατών στο Δήμο Κ. Κέρκυρας  και  Διαποντίων Νήσων.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας…

Η δημοτική αρχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, έχει ήδη ξεκινήσει να πορεύεται σταθερά στις ράγες του νεποτισμού και της μεροληψίας, που οδηγούν στην αποξένωση από την τοπική κοινωνία για χάρη των ημετέρων.

Στα πλαίσια αυτά λαμβάνουν χώρα και προσλήψεις ειδικών συνεργατών με πλήθος ερωτηματικών, αν συντρέχουν οι αναγκαίες και νόμιμες προϋποθέσεις της εμπειρίας και της επαγγελματικής ειδίκευσης του έμμισθου προσληφθέντος σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Απ΄  ό,τι φαίνεται το κριτήριο είναι η εύνοια σε βάρος της αξιοκρατίας, της δεοντολογίας και του δημοσίου συμφέροντος.

Κι είμαστε ακόμη στην αρχή. Εμείς σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε ν΄ αναδεικνύουμε τα προβλήματα του τόπου και τις συμπεριφορές των αρχών που πλήττουν τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό. Κι «ο νοών νοείτω»!».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή