Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Virtual citizens

Virtual citizens

Τα άγχη των κοινωνικών δικτύων είναι γνωστά, όπως κι όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι από τις διαδικτυακές πλατφόρμες δεν υπάρχουν.

Αυτή τη φορά όμως είδα κάτι που με έκανε να γελάσω πολύ κι αφορά τη συμπεριφορά των πολιτών έναντι της εκάστοτε εξουσίας.

Μιλάμε για μια νέα σοσιαλομιντιακή λογική και ηθική, αφού προεκλογικά παρακολουθούσα τα like κάτω από τις αναρτήσεις των δύο μονομάχων για το Δήμο Κ. Κέρκυρας και διαπίστωνα πως η απερχόμενη δήμαρχος είχε εκατοντάδες, ενώ ο αντίπαλός της και πλέον νέος Δήμαρχος μερικές δεκάδες.

Τώρα όμως που ο δημαρχιακός θώκος άλλαξε χρήστη, όλως παραδόξως άλλαξαν και οι προτιμήσεις του διαδικτυακού κοινού, μιας και τα like έχουν αντιστραφεί πλήρως, με το νέο Δήμαρχο να μαζεύει εκατοντάδες και η απερχόμενη να μένει στη θλίψη των μόλις μερικών.

Το ακόμα διασκεδαστικότερο βέβαια είναι πως μεταξύ των like που άλλαξαν ρότα, βρίσκουμε και κατενθουσιασμένους με την πρώην που… εσχάτως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον νυν, πριν καλά – καλά ακόμα πάρουν γεύση από τη νέα διοίκηση!

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή