Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Uber Boat: Έναρξη λειτουργίας για πρώτη φορά  στην Κέρκυρα

Uber Boat: Έναρξη λειτουργίας για πρώτη φορά  στην Κέρκυρα

Η   υπηρεσία Uber Boat μετά τη Μύκονο, επεκτείνεται φέτος σε τρεις νέους προορισμούς: τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η υπηρεσία Uber Boat αποτελεί μια κατά παραγγελία λύση μετακίνησης που λειτουργεί από τοπικούς αδειοδοτημένους φορείς και είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της Uber. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν εύκολα και αξιόπιστα να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Η επέκταση αυτής της υπηρεσίας σε τρεις νέες περιοχές αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό. Μέσω του Uber Boat, εξασφαλίζονται προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες των νησιών, αλλά και του παραλιακού μετώπου της Αθήνας» σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Μαίρη Γαϊτανάρου, Country Operations Manager της Uber για την Ελλάδα δήλωσε: «Μετά την έναρξη του προγράμματος πιλοτικά πέρυσι στη Μύκονο, το οποίο εκτίμησαν ιδιαίτερα οι χρήστες μας, κυρίως οι διεθνείς τουρίστες, επανεκκινούμε τις δραστηριότητές μας στο νησί, προσθέτοντας παράλληλα περισσότερες επιλογές μετακίνησης με σκάφη στην Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας μας τόσο στους χρήστες για να απολαμβάνουν περισσότερους τρόπους μετακίνησης στη χώρα μας με το πάτημα ενός κουμπιού, όσο και στους ντόπιους επιχειρηματίες, δίνοντας τους περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή