Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Τρέχει το πρόγραμμα νέων υδρόμετρων στη ΔΕΥΑ Κέρκυρας

Τρέχει το πρόγραμμα νέων υδρόμετρων στη ΔΕΥΑ Κέρκυρας

Πήρε μπρος το πρόγραμμα της ΔΕΥΑΚ για τους έξυπνους μετρητές νερού, μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Tα σύγχρονα υδρόμετρα είναι ένα πρόγραμμα που προωθήθηκε μέσω του “Αντώνης Τρίτσης” από την προηγούμενη δημοτική αρχή της κας Υδραίου, όπου κι έγινε και η σχετική προμήθεια.

Πάνω από 3.500 νέα υδρόμετρα σε πρώτη φάση  θα τοποθετηθούν κυρίως  σε επιχειρήσεις και τα είχαν βρει κάπου στη Θεσσαλία, όπου κι αγοράστηκαν με την προοπτική ν’ αλλάξουν τα δεδομένα τόσο στην λειτουργία της ύδρευσης, όσο και του ελέγχου αλλά και της ακριβούς έκδοσης λογαριασμών.

Ήδη λοιπόν μπαίνουν τα πρώτα, που βέβαια χρειάζονται ειδική στεγανή εγκατάσταση,  σε περιοχές που δεν θα χρειαστεί κάποιο ειδικό έργο, όπως κόψιμο δρόμου κλπ.

Η τοποθέτηση των νέων υδρόμετρων ξεκίνησε ήδη από  τις μικρές επιχειρήσεις  που θα είναι  από τις πρώτες που θα λάβουν νέους μετρητές και σταδιακά θα καλυφθούν όλες, με στόχο και τους μεγάλους καταναλωτές, ώστε να σταματήσει και η ένταση για τις ποσότητες του νερού και τις χρεώσεις!

Το καλό των νέων υδρόμετρων είναι ότι παρακολουθούνται ηλεκτρονικά, οι μετρήσεις γίνονται αυτόματα, η τυχόν παραβίαση δίνει alarm στο κέντρο της ΔΕΥΑΚ και οι ποσότητες νερού που καταναλώνονται είναι απολύτως ακριβείς.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή