Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Το Σάββατο Ημερίδα της Αγροδιατροφικής

Το Σάββατο Ημερίδα της Αγροδιατροφικής

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, συνδιοργανώνει μαζί με την «Περιφέρεια Ιονίων Νήσων», την «Ένωση Συνεταιρισμένων Αγροτών Κέρκυρας» και την «Αγρωγή Συμβουλευτική», Ημερίδα με θέμα τον Πρωτογενή τομέα στην Π.Ε. Κέρκυρας.
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00 το πρωί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, οδός Σαμάρα 13.
Στην Ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως η κατάσταση του Αγροτικού Χώρου στην Κέρκυρα, οι δυνατότητες χρηματοδότησης που δημιουργούνται μέσω τον Παρεμβάσεων Αγροτικής Ανάπτυξης της τρέχουσας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η σύσταση και λειτουργία Ομάδων Παραγωγών των προϊόντων που παράγει το νησί, το Σύστημα Παροχής Δωρεάν Γεωργικών Συμβουλών στους Αγρότες της Κέρκυρας, καθώς και η Προσέγγιση «Έξυπνες Αγροτικές Περιοχές τον 21ο Αιώνα» (Έξυπνα Χωριά).
Σκοπός της ημερίδας είναι να δημιουργήσει έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των παραγωγικών φορέων και των ΟΤΑ 1ου & 2ου Βαθμού του νησιού, με προφανή στόχο την αρμονική συνεργασία όλων των μερών που δραστηριοποιούνται στον Αγροδιατροφικό Τομέα της Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή