Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Τ.Ο. Κέρκυρας της ΚΝΕ: Ανακοίνωση για την απομάκρυνση φοιτητών από την ομιλία του Πρωθυπουργού

Τ.Ο. Κέρκυρας της ΚΝΕ: Ανακοίνωση για την απομάκρυνση φοιτητών από την ομιλία του Πρωθυπουργού

Η Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας της ΚΝΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και βίαιη απομάκρυνση νέων ανθρώπων που διαμαρτυρήθηκαν κατά την διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, για το έγκλημα στα Τέμπη.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι: “Η στάση της φρουράς του πρωθυπουργού εκθέτει την κυβέρνηση και τον ίδιο, πόσο μάλλον όταν ανάμεσα στους νέους που διαμαρτύρονταν βρισκόταν η αδερφή και ξαδέλφη τριών νεαρών αδικοχαμένων  θυμάτων.

Από τους επτά φοιτητές, οι τρεις προσαχθέντες αντιμετώπισαν τον προκλητικό, τραμπούκικο και χλευαστικό τρόπο από την αστυνομία και την ασφάλεια του πρωθυπουργού.

Η ένοχη σιωπή της κυβέρνησης και η φίμωση των συγγενών των θυμάτων προκαλούν οργή σε κάθε νέο άνθρωπο που ένωσε τη φωνή του στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί όλο τον προηγούμενο χρόνο ώστε το προμελετημένο έγκλημα των Τεμπών να μην συγκαλυφθεί.

Η φωνή των νέων ανθρώπων για να δικαιωθούν τα θύματα, για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και για να καταδικαστεί η εγκληματική πολιτική του κέρδους που απειλεί τις ζωές μας  δεν καταστέλλεται, ούτε φιμώνεται”.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή