Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ).

 

Η ΚΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος έχουν κλείσει τα κεντρικά Περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 m2.

 

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων η ΚΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

 

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 88η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας θα παρέχει στα μέλη του χώρο έκτασης περίπου 50 τ.μ. (συνολικά) δωρεάν καθώς και την βασική κατασκευή του χώρου.

 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 88η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

 

https://forms.gle/JAhhDMuU2Tbmpj1x7

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι η εξόφληση των ετήσιων συνδρομών του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα τηλ. 2661039813 – e-mail: info@corfucci.gr.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή