Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Το εντυπωσιακό «Sun Princess» στο λιμάνι της Κέρκυρας. Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο διπλού καυσίμου.

Το εντυπωσιακό «Sun Princess» στο λιμάνι της Κέρκυρας. Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο διπλού καυσίμου.

Το Sun Princess πρόκειται τη φετινή σεζόν να έχει 10 προγραμματισμένες αφίξεις, από τις οποίες οι 7 θα έχουν ως βάση το λιμάνι του Πειραιά.
Η πρώτη κρουαζιέρα του «Sun Princess» ξεκίνησε στις 28/2/2024, αναχωρώντας από τη Civitavecchia, για Νάπολι, Σαντορίνη, Κουσάντασι, Πειραιά, Μεσσίνα, Μαγιόρκα, Βαρκελώνη.
Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο, που ταξιδεύει χρησιμοποιώντας LNG, είναι από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα στην Ιταλία. Με μήκος 345m, μπορεί να φιλοξενήσει 4.300 επιβάτες και 1.150 άτομα πλήρωμα στα 21 καταστρώματά του, ενώ διαθέτει 2.150 καμπίνες.


Είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο διπλού καυσίμου με χρήση και LNG . Το συνολικό κόστος ναυπήγησης ανήλθε στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Η εταιρεία ναυπηγεί ένα ακόμη αδελφό πλοίο.
Με ποικίλα καταλύματα για κάθε προτίμηση και περισσότερες από 1.500 καμπίνες με θέα σε μπαλκόνι, περιλαμβάνουν εξαιρετικές σουίτες και νέες Cabana Mini-Suites με επιπλέον χώρο για απομονωμένη χαλάρωση σε εξωτερικούς χώρους.

Στο κρουαζιερόπλοιο ξεναγήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛ.ΚΕ Σπύρος Ζερβόπουλος.


Με προσανατολισμό στη βιωσιμότητα, το Sun Princess είναι το πρώτο πλοίο LNG της εταιρείας, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και διαθέτει έξυπνα συστήματα ανάκτησης ενέργειας για κρουαζιέρες με οικολογική συνείδηση.
Επίσης έχει ολόκληρο μηχανισμό, τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μέσω του οποίου γίνεται διαχείριση των απορριμμάτων εκ των οποίων τα τρόφιμα υγροποιούνται και γίνονται σαν κολοκυθόσουπα απαλλαγμένα από κάθε στέρεο υλικό ενώ τα στέρεα απορρίμματα, πλαστικά, γυαλιά, χάρτινες συσκευασίες μέσα από μία συγκεκριμένη διαδικασία διαλύονται και γίνονται σαν σκόνη.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή