Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Τέλος με το σήριαλ της τοποθέτησης του κερκυραίου Ογκολόγου στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Συνάντηση Μπιάγκη – Γεωργιάδη με ευτυχή κατάληξη 

Τέλος με το σήριαλ της τοποθέτησης του κερκυραίου Ογκολόγου στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Συνάντηση Μπιάγκη – Γεωργιάδη με ευτυχή κατάληξη 

Τοποθετείται επιτέλους ιατρός ογκολόγος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, με μετακίνηση του Κερκυραίου γιατρού  από το Νοσοκομείο της Πάτρας, σύμφωνα με το αίτημά του, που αν και απορρίφθηκε αρχικώς από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, με παρέμβαση του Υπουργείου λύθηκε και επιταχύνεται η στελέχωση της ογκολογικής κλινικής.

Να σημειώσουμε ότι για το θέμα ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,  Δημήτρης Μπιάγκης είχε κατέθεσει ερώτηση αναφορικά με το ζήτημα της απόρριψης του αιτήματος Κερκυραίου ογκολόγου για οριστική  μετάθεση στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ σήμερα, Παρασκευή 28-6-2024 ο Βουλευτής  επισκέφτηκε για το ίδιο ζήτημα τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Κατόπιν λοιπόν της συνεργασίας του Βουλευτή με τον Υπουργό και τις Υπηρεσίες του Υπουργείου, αξιοποιώντας παράλληλα την Τροπολογία με την οποία η Κέρκυρα έχει ενταχθεί στις άγονες και προβληματικές περιοχές Α΄ κατηγορίας, δόθηκε η  λύση με αποτέλεσμα να δρομολογηθεί άμεσα  η μετάθεση του Κερκυραίου ογκολόγου από το Νοσοκομείο της Πάτρας προς το Νοσοκομείο της Κέρκυρας τις επόμενες ημέρες.

Τέλος ο κ Μπιάγκης ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκριση και την αγαστή συνεργασία στο εν λόγω ζήτημα.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή