Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » «Τεχνική και θέσεις θηλασμού»  στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας

«Τεχνική και θέσεις θηλασμού»  στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας

Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (παράρτημα Κέρκυρας), το ΙΑΚ  Κέρκυρας (Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κέρκυρας) και η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ) οργανώνουν συναντήσεις, παρουσία παιδιάτρου, επισκεπτριών Υγείας του ΙΑΚ και άλλων επιστημόνων, σε θέματα που αφορούν το μητρικό θηλασμό και τη μητρότητα.

Μετά την πανδημία COVID-19 συνεχίζονται οι συναντήσεις. οι οποίες θα γίνονται στην αίθουσα της ΙΧΕΚ (Ιατρείο Κέρκυρας, πλατεία Σκαραμαγκά).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να παρακολουθήσουν όχι μόνο οι μελλοντικοί γονείς, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν οι πρεσβευτές αυτού του ανεκτίμητου δώρου προς τα παιδιά μας, του μητρικού θηλασμού, στηρίζοντας τη μητρότητα. Οι μητέρες που ήδη θηλάζουν πρέπει να είναι το καλύτερο παράδειγμα και μπορούν να παρευρίσκονται με τα βρέφη τους και να λένε τις εμπειρίες τους.

Οι συναντήσεις του Κέντρου για το μήνα Απρίλιο 2024 θα γίνουν:

Τετάρτη 24/4,2024. ώρα 7. 30 ιι.ιι.

Ομιλήτρια η κ. Ρούλα Μαντζουρογιάννη, Μαία , ΒSc, ΜSc, Μαία του Πρότυπου Κέντρου Μαιευτικής Φροντίδας Βaby Βοηd, με θέμα: «Τεχνική και θέσεις θηλασμού».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τηλεφωνήσουν στο IΑΚ Κέρκυρας τηλ. 26610 22863 από 9 π.μ. μέχρι 1 μ. μ.,

ή στην ΙΧΕΚ. από 8.30 π.μ. μέχρι 2. 30 μ. μ.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή