Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση Στ. Γκίκα με Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημ. Χούπη για Ιατρική Κάλυψη Ερρείκουσας και για τηνΕπίδειξη του Αεροσκάφους «ΖΕΥΣ» στις 21 Μαΐου στην Κέρκυρα

Συνάντηση Στ. Γκίκα με Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημ. Χούπη για Ιατρική Κάλυψη Ερρείκουσας και για τηνΕπίδειξη του Αεροσκάφους «ΖΕΥΣ» στις 21 Μαΐου στην Κέρκυρα

Θεσμική συνάντηση με τον Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, είχε σήμερα στην Αθήνα, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Στέφανος Γκίκας, όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και ζητήματα που αφορούν στο μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Στρατεύματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Γκίκας έθεσε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ το θέμα της ιατρικής κάλυψης της ακριτικήςΕρρείκουσας καιπιο συγκεκριμέναζήτησε,μέχρι να ολοκληρωθούν από το Υπουργείο Υγείας οι διαδικασίες προκήρυξης αγροτικού ιατρού για την Ερρείκουσα, αλλά και εν όψει Πάσχα, νακαλυφθεί η θέση από Στρατιώτη (Οπλίτη) ιατρό.

Επιπλέον, ο κ. Γκίκας ζήτησε από τον Στρατηγό, στο πλαίσιο των εορτασμών της 160ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα – στις 21 Μαΐου 2024 –και μετά την παρέλαση, να γίνει η Επίδειξη τηςΟμάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» στην πόλη της Κέρκυρας.

Ο κ. Αρχηγός συμφώνησε καταρχάς και θα υποβληθεί επίσημο αίτημα, κατά την ισχύουσα διαδικασία από τον Δήμο Κ. Κέρκυρας.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή