Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση Πουλημένου με τον κερκυραίο καθηγητή ιολογίας Γ.  Σουρβίνο – Στην Κέρκυρα το διήμερο εργαστήριο για τους εντεροϊούς

Συνάντηση Πουλημένου με τον κερκυραίο καθηγητή ιολογίας Γ.  Σουρβίνο – Στην Κέρκυρα το διήμερο εργαστήριο για τους εντεροϊούς

Με τον συμπατριώτη μας καθηγητή  Κλινικής Ιολογίας,  του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργο Σουρβίνο, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο  Μαράσλειο, ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανος  Πουλημένος.

Ο κ. Σουρβίνος  είναι Πρόεδρος  της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Ιολογίας, (European Society for Clinical Virology),  η οποία   θα οργανώσει στην Κέρκυρα 23 – 24 Μαΐου,  ένα διήμερο εργαστήριο  ENPEN-ESCV για τους εντεροϊούς μη πολιομυελίτιδας.

Η Επιστημονική Επιτροπή έχει ετοιμάσει ένα  διαδραστικό πρόγραμμα για αυτό το Εργαστήριο, που καλύπτει τη διάγνωση, τη θεραπεία και την επιτήρηση, του εντεροϊού στην Ευρώπη. Θα επικεντρωθεί επίσης στον εντοπισμό των μελλοντικών αναγκών και ευκαιριών για περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της επιτήρησης και θα  συζητήσει  την τρέχουσα και μελλοντική εναλλακτική αντιική θεραπεία των λοιμώξεων από εντεροϊούς.

Στο εργαστήριο θα συμμετέχουν 100  Επιστήμονες – Ιατροί  από 17 χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. 

Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στο νησί μας,  οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν   στην Παλαιόπολη,   το Κανόνι,  το Παλαιό Φρούριο   και το Μουσείο Ελιάς Κυνοπιαστών.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή