Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση Περιφερειάρχη Ι.Ν. με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας: Ναι στην παραχώρηση οικοπέδου για νέες φυλακές…  αλλά με αντισταθμιστικά οφέλη

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ι.Ν. με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας: Ναι στην παραχώρηση οικοπέδου για νέες φυλακές…  αλλά με αντισταθμιστικά οφέλη

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας Ι.Ν, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννη Κοντό.

Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητήθηκαν ήταν η προοπτική για την κατασκευή και λειτουργία νέων Φυλακών, εκτός του αστικού ιστού, ένα αίτημα διαχρονικό.

Προσφάτως η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Δ. Λυγούρα επισκέφθηκε οικόπεδο στη Βόρεια Κέρκυρα ιδιοκτησίας του ΦΟΔΣΑ, το οποίο κατά δήλωση της συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η σχετική νομοθεσία για την ανέγερση Φυλακών. Ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής τόνισε προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, ότι δεν υπάρχει αντίρρηση να παραχωρηθεί το οικόπεδο, με την προϋπόθεση βεβαίως να υπάρξουν αντισταθμιστικά οφέλη για τον ΦΟΔΣΑ.

Με την ευκαιρία της συνάντησης συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό αφού ο κύριος Κοντός έχει και την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Φ.Ε «Μάντζαρος».

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή