Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση για το Άλσος Γαρίτσας – Συζητήθηκαν ο κανονισμός λειτουργίας, η φύλαξη, η συντήρηση και οι επαγγελματικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή

Συνάντηση για το Άλσος Γαρίτσας – Συζητήθηκαν ο κανονισμός λειτουργίας, η φύλαξη, η συντήρηση και οι επαγγελματικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή

Σήμερα, Τετάρτη 20/03/2024, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Γαρίτσας, κ. Αλέξανδρος Βέργης, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής, καθημερινότητας – πολιτικής προστασίας, κ. Παναγιώτη Θεοτόκη, και τον υπεύθυνο του τμήματος πρασίνου, κ. Γιώργο Ζάραγκα, για μια συζήτηση που επικεντρώθηκε στο Άλσος Γαρίτσας – Ανεμόμυλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως ο κανονισμός λειτουργίας του Άλσους, η φύλαξη, η συντήρηση, καθώς και η τήρηση όσων  προβλέπονται για τις επαγγελματικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή του Άλσους. Επιπλέον, συζητήθηκε η καθημερινή φροντίδα γύρω από όλους  τους χώρους.

Και οι τρεις συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι το Άλσος πρέπει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, προκειμένου οι πολίτες και οι επισκέπτες του νησιού να απολαμβάνουν την καλαισθησία και την ομορφιά του τοπόσημου αυτού της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Βέργης εξέφρασε την αγωνία του προς τον αντιδήμαρχο και τον υπεύθυνο του τμήματος πρασίνου για την προστασία και βελτίωση του περιβάλλοντος του Άλσους Γαρίτσας – Ανεμόμυλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή