Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση αντιδημάρχων Τουρισμού Κέρκυρας στο San Giacomo – Συνεργασία για τη δημιουργία ενός πλαισίου κοινής δράσης

Συνάντηση αντιδημάρχων Τουρισμού Κέρκυρας στο San Giacomo – Συνεργασία για τη δημιουργία ενός πλαισίου κοινής δράσης

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης της Κέρκυρας οι αιρετοί του τουρισμού των τριών Δήμων του νησιού: ο Αντιδήμαρχος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Σπύρος Χαλικιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Νίκος Χειρδάρης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, Α. Σκολαρίκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο, της από κοινού αναγνώρισης, ότι η Κέρκυρα αποτελεί έναν ενιαίο τουριστικό προορισμό, με εδραιωμένο brand name, κοινές προκλήσεις στην κατεύθυνση της διαχείρισης και της βιωσιμότητας, καθώς και κοινούς στόχους. Οι τρεις αιρετοί συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός πλαισίου κοινής δράσης, σε εξαιρετικό κλίμα και συναντίληψη για τους βασικούς τους στόχους.

Στα αποτελέσματα της πρώτης αυτής συνάντησης εργασίας, εντάσσονται η καταρχήν βούληση για τον συνδυασμό πόρων και δράσεων, καθώς και ότι η διαχείριση της Κέρκυρας, ως ενιαίος προορισμός, επιβάλλει τη στενή συνεργασία και τον κοινό προγραμματισμό όλων των εμπλεκομένων.

Στο πλαίσιο αυτό καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα για το επόμενο διάστημα, προκειμένου να αρχίσει η υλοποίηση των δράσεων το συντομότερο δυνατό.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή