Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συλλαλητήριο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ – Εργατικού Κέντρου. Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στις 11:30 π.μ. στην Ιόνιο Ακαδημία για την Παλαιστίνη

Συλλαλητήριο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ – Εργατικού Κέντρου. Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στις 11:30 π.μ. στην Ιόνιο Ακαδημία για την Παλαιστίνη

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το αίμα των παιδιών κηλίδα που δε σβήνει, ποτίζει το χώμα σε Ράφα-Παλαιστίνη – Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία!

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις νέες δολοφονικές επιθέσεις του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ στον Παλαιστινιακό λαό. Οι εικόνες των νεκρών παιδιών στα συντρίμμια των επιθέσεων στη Ράφα είναι το αποτέλεσμα της στήριξης του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ από τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταδικάζει με κάθε δυνατό τρόπο, το συνεχιζόμενο έγκλημα στη Γάζα, από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ και τους συμμάχους του, μεταξύ των οποίων και η ελληνική κυβέρνηση.

Το κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την επίθεση στο πέρασμα της Ράφα, επιχειρώντας παράλληλα τον «στραγγαλισμό» της βοήθειας προς τους σχεδόν 1,4 εκατ. εκτοπισμένους Παλαιστίνιους, που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή, για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς, με όλους πλέον να αναγνωρίζουν την ολοκληρωτική ανθρωπιστική καταστροφή. Πάνω από 35.000 νεκροί Παλαιστίνιοι, το 90 % από τους οποίους άμαχοι και πάνω από 14.000 παιδιά είναι ο -μέχρι τώρα- τραγικός απολογισμός των επιθέσεων του Ισραήλ.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων που στήριξαν την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που στηρίζουν το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας εδώ και μήνες ως «αυτοάμυνα» την εξόφθαλμη γενοκτονία των Παλαιστινίων, που ματώνουν τον ελληνικό λαό για να δίνουν μισό εκατομμύριο την ημέρα για να πλέει η φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα, δεν ξεπλένονται. Έχουν βάλει την σφραγίδα τους σε αυτή την φρίκη!

Ο πρωτόγνωρος φοιτητικός ξεσηκωμός σε πανεπιστήμια σε όλο τον πλανήτη είναι η απάντησή μας απέναντι στο έγκλημα! Από τα Πανεπιστήμια της Αμερικής και τους φοιτητές που δε λυγίζουν απέναντι στην βάρβαρη καταστολή της δήθεν προοδευτικής κυβέρνησης Μπάιντεν μέχρι τη Γαλλία και πολλές ακόμα χώρες της Ευρώπης, οι φοιτητές στέκονται στην σωστή πλευρά της ιστορίας και απαιτούν να σταματήσει εδώ και τώρα η γενοκτονία που Παλαιστινιακού λαού, οποιαδήποτε συνεργασία των πανεπιστημίων τους με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές και τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, γινόμαστε ένας ακόμα κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που όλο και δυναμώνει!

Απέναντι στους πολέμους που για τα κέρδη σκορπούν το θάνατο καθένας έχει την ευθύνη να μην μείνει σιωπηλός!

Αν θέλεις να λέγεται άνθρωπος, πρέπει να βγεις στο δρόμο, να φωνάξεις!

Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

· Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

· Να αποχωρήσουν τα Ισραηλινά στρατεύματα από την Λωρίδα της Γάζας.

· Να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.

· Η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ.

· Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο. Να γυρίσει πίσω η Φρεγάτα Ύδρα. “Δώστε λεφτά για την παιδεία όχι για του ΝΑΤΟ και της ΕΕ τα σφαγεία!”

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή