Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συγχαρητήρια επιστολή Μπιάγκη στον Στέφανο Γκίκα

Συγχαρητήρια επιστολή Μπιάγκη στον Στέφανο Γκίκα

Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Στέφανο Γκίκα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του  ως Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Η επιστολή

«Αγαπητέ Στέφανε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε συγχαρώ για τα νέα καθήκοντά σου, ως Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Η χώρα μας αποτελεί ένα κατ’ εξοχήν νησιωτικό κράτος. Η πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, επιχειρεί με σπασμωδικές ενέργειες να καλύψει το κενό της ανυπαρξίας ενός σύγχρονου, συνεκτικού και ρεαλιστικού μοντέλου ανάπτυξης για τα νησιά μας. Η υιοθέτηση μιας πολιτικής για το νησιωτικό χώρο που θα αναδεικνύει το ζωτικό, οικονομικό και αναπτυξιακό ρόλο της κάθε περιοχής, αποτελεί τεράστια πρόκληση και κρίσιμο ζητούμενο.

Να είσαι σίγουρος, πως από τη μεριά μου θα στηλιτεύω κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία που δεν θα σεβαστεί τη ρήτρα νησιωτικότητας του άρθρου 101 του συντάγματός μας, ενώ σε κάθε προσπάθεια εξάλειψης των ανισοτήτων μεταξύ ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και άσκησης ουσιαστικών πολιτικών εξομάλυνσης και επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ειδικά τα μικρά νησιά μας, θα είμαι σύμμαχος και αρωγός.

Με αυτές τις σκέψεις, επίτρεψέ μου, αγαπητέ Στέφανε, να σου ευχηθώ από καρδιάς καλή θητεία στο νέο ρόλο σου στο Υπουργείο για το καλό, τόσο της χώρας μας, όσο και των νησιών μας.

 

Με εκτίμηση,

 

Δημήτρης Μπιάγκης

Βουλευτής Κέρκυρας

ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής»

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή