Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Στην Κέρκυρα περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ

Στην Κέρκυρα περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ

Ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Σπυρόπουλος πραγματοποίησε την Μεγάλη Τρίτη επίσκεψη στην Κέρκυρα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του, συζήτησε με τους κατοίκους του νησιού για τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως η συνδεσιμότητα, η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, η ανεργία, η κλιματική κρίση, ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός.

Ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων: «Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να δεσμεύεται για την αειφόρο ανάπτυξη και την προώθηση του τουρισμού στις περιφέρειές της χώρας μας. Με αφοσίωση στην οικονομική ανάκαμψη και τη διαφάνεια, εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια δίκαιη ανάπτυξη που θα ωφελήσει όλους τους πολίτες. Η πρωτοβουλία μας επικεντρώνεται στην ενίσχυση της υπαίθρου και στόχος μας είναι να προωθήσουμε πρωτοβουλίες που στηρίζουν τη νησιωτική Ελλάδα μας.»

Καρά την περιοδεία του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το Λιμάνι της Λευκίμμης, το Λιμεναρχείο και το Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, καθώς και το Δημαρχείο Νότιας Κέρκυρας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κέρκυρας Δημήτρη Μπιάγκη ενώ αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση – ομιλία με στελέχη του  ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην πόλη της Κέρκυρας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σπυρόπουλος, τόνισε ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας η ισότιμη αντιμετώπιση της νησιωτικής με την ηπειρωτική Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε τη σημασία που έχει να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε διασφαλίζεται η πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ.  Επισήμανε δε, πως οι επικείμενες ευρωεκλογές σχετίζονται άμεσα με  τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων για απαραίτητα έργα υποδομής (οδοποιία, λιμάνια, ύδρευση, αποχέτευση) την έμπρακτη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, την ανάπτυξη του Κερκυραϊκού ελαιώνα, την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα βασικά ζητήματα που διακυβεύονται στο άμεσο μέλλον.

Ο κ. Σπυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες σε δυναμική συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή