Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Στέφανος Γκίκας-Μ. Κεφάλα: Ευρεία Περιοδεία στην Κέρκυρα στο Πλαίσιο της Προεκλογικής Εκστρατείας του Κόμματος

Στέφανος Γκίκας-Μ. Κεφάλα: Ευρεία Περιοδεία στην Κέρκυρα στο Πλαίσιο της Προεκλογικής Εκστρατείας του Κόμματος

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε σήμερα η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και Βουλευτής Ιωαννίνων, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα,στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Κόμματος.Η Υφυπουργός περιόδευσε στη Βόρεια και τη Νότια Κέρκυρα,συνοδευόμενη απότον Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανο Γκίκα, τον Γενικό Συντονιστή ΔΕΕΠ Ιονίων Νήσων, Γεώργιο Σαμλίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας, ΣπύροΠαντελιό, την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας,Χριστίνα Μαλαχά και πολλά κομματικά στελέχη. Στις περιοδείες συμμετείχαν και οι πολιτευτές του Κόμματος, Άγγελος Σπύρου και Αγγελική Αυλωνίτη.
Αρχικά η κα Κεφάλα επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΕΕΠ Κέρκυρας, όπου συνομίλησε με τα μέλη της ΔΕΕΠ αλλά και με κομματικά στελέχη, ενώ τους ενημέρωσε καιγια θέματα της αρμοδιότητας της. Παράλληλα, έθεσε την εθνική και ευρωπαϊκή διάσταση των επερχόμενων Ευρωεκλογών ενώ μίλησε και για το κυβερνητικό έργο.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο της ΝΔ μετέβη στην Βόρεια Κέρκυρα,όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) του Αγ. Αθανασίου. Η Υφυπουργός ενημερώθηκε από το προσωπικό του ΚΥ σχετικά με τη λειτουργία του, ενώ συζητήθηκε και η επικείμενη ανακαίνιση του Κέντρου, καθώς έχει συμπεριληφθεί στις προσφάτως υπογραφείσες Συμβάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΤΑΙΠΕΔ, που αφορούν στην «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση / Ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Λευκίμμης, Αγ. Αθανασίου-Αγρού, Αγ. Μάρκου».
Το κλιμάκιο της ΝΔ συνέχισε την περιοδεία του στην Βόρεια Κέρκυρα και επισκέφθηκετοΣιδάρι, το Canal d’ Amour,τη Ρόδα και την Αχαράβη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες, ξενοδόχους, εργαζόμενους και πολίτες. Από πλευράς των επιχειρηματιών, ετέθη το ζήτημα που αντιμετωπίζουν με τις χρονοβόρες διαδικασίες για μετακλήσεις υπαλλήλων από τρίτες χώρες για εποχική εργασία,τιςκαθυστερήσεις των γραφειοκρατικών διαδικασιών που αφορούν σε προγράμματα αναπτυξιακού χαρακτήρα και τα ζητήματα που έχουν ενσκήψει με τη διασύνδεση των POSμε τιςταμειακές μηχανές.
Τις απογευματινές ώρες το κλιμάκιο περιόδευσε στη Νότια Κέρκυρα, με σταθμούςστις Μπενίτσεςστα Μωραΐτικα, στις Αργυράδες και στον Κάβο. Καθόλη τη διάρκεια της περιοδείας του, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας μοίρασε φυλλάδια του Κόμματος και προσπάθησε να περάσει στους πολίτες τη σημασία που έχουν οι επερχόμενες Ευρωεκλογές για την χώρα μας και την Ευρώπη και πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες σε αυτές.
Η περιοδεία του κλιμακίου ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή