Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Στ. Γκίκας: «Την Τετάρτη 22/5 στην Κέρκυρα θα υπογραφούν οι συμβάσεις Αναβάθμισης/Ανακαίνισης των Κέντρων Υγείας και του ΓΝΚ»

Στ. Γκίκας: «Την Τετάρτη 22/5 στην Κέρκυρα θα υπογραφούν οι συμβάσεις Αναβάθμισης/Ανακαίνισης των Κέντρων Υγείας και του ΓΝΚ»

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, είχε σήμερα το απόγευμα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, με αντικείμενο την υπογραφή των Συμβάσεων για την αναβάθμιση/ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Κέρκυρας και του ΓΝΚ.

Μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που μετά από έναν αγώνα πολλών μηνών, φτάσαμε στο τέλος αυτής της διαδικασίας- που ξεκίνησε εδώ και 2 χρόνια με την κοινή μας προσπάθεια με την τότε Περιφερειακή Αρχή για να ενταχθούν τα Κέντρα Υγείας στο Ταμείο Ανάκαμψης – ώστε να είμαστε στην ευχάριστη θέση την προσεχή Τετάρτη να υπογραφεί η Σύμβαση, τόσο για την ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας, όσο και για την ανακαίνιση τμήματος του Νοσοκομείου μας.

Θυμίζω ότι οι παρεμβάσεις ξεπερνούν τα 5.5 εκατομμύρια €.

Συγκεκριμένα, θα υπογραφεί η «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Λευκίμμης,  Αγ. ΑθανασίουΑγρού, Αγ. Μάρκου», με ύψος Σύμβασης περί τα 4.300.000 € (με ΦΠΑ) και χρόνο ολοκλήρωσης 14 μήνες.

Επίσης, θα υπογραφεί και το έργο «Επισκευαστικές Εργασίες σε Διάφορα Κτίρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας» με ύψος Σύμβασης περί το 1.300.000€ (με ΦΠΑ)και χρόνο ολοκλήρωσης 16 μήνες.

Ένα έργο για το οποίο προσπάθησε πολύ η Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας κα Εγγλεζοπούλου.

Αναθέτουσα Αρχή είναι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Τα έργα αυτά θα βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο νησί μας.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Διευθύνων Σύμβουλος ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης, όπως και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, θα είναι φυσικά παρόντες την Τετάρτη 22/5/2024, στην τελετή υπογραφής των Συμβάσεων  εδώ στην Κέρκυρα.

Οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή