Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Στ. Γκίκας: «Η ζωή έχει πολλές ευκαιρίες και όσοι επιμείνουν θα βρουν τον δρόμο τους»

Στ. Γκίκας: «Η ζωή έχει πολλές ευκαιρίες και όσοι επιμείνουν θα βρουν τον δρόμο τους»

Με αφορμή την σημερινή έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για όλους τους τελειόφοιτους μαθητές των Λυκείων που επέλεξαν να διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό σταθμό στην μαθητική πορεία του ατόμου, καθώς μια περίοδος εντατικής προετοιμασίας και προσπάθειας φτάνει στο τέλος της.

Ομολογουμένως, αυτό το ταξίδι δεν είναι εύκολο. Όλες οι θυσίες, οι ατελείωτες ώρες μελέτης, οι ανησυχίες και το άγχος που βιώνουν οι μαθητές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδρομής. Ωστόσο, κάθε δυσκολία που ξεπερνούν και κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν, τους κάνει πιο δυνατούς ώστε να ανταπεξέλθουν στον κόσμο που ανοίγεται μπροστά τους. Και βέβαια η επιτυχία στην Σχολή που επιθυμεί ο καθένας είναι το ζητούμενο, όμως και να μην το επιτύχουν κάποιοι, δεν πρέπει να το βάλουν κάτω. Η ζωή έχει πολλές ευκαιρίες και αν επιμείνουν θα βρουν τον δρόμο τους.

Η στήριξη των γονέων και των δασκάλων είναι πολύτιμη σε αυτήν την προσπάθεια και όποια και αν είναι τελικά η έκβαση του αποτελέσματος, οι μαθητές που προσπάθησαν έχουν ήδη πετύχει πολλά.

Πιστεύοντας στον εαυτό τους και στις ικανότητες τους, θα αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές!!!

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή