Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Σοβαρό πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο κεντρικής Κέρκυρας. Εικόνες του 2018!!!

Σοβαρό πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο κεντρικής Κέρκυρας. Εικόνες του 2018!!!

Δεν απεργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας, ξεκινάμε από αυτό το δεδομένο, ως απάντηση σε όσους αναρωτιούνται για τις εικόνες με τα ξεχειλισμένα απορρίμματα σε διάφορες δημοτικές ενότητες του κεντρικού Δήμου, που θυμίζουν δυστυχώς εικόνες του 2018.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Επίσημη ανακοίνωση από την Υπηρεσία Καθαριότητας για το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ούτε έστω, μια ανακοίνωση – παράκληση προς τους δημότες να μην βγάζουν τα απορρίμματα τους για κάποιες ημέρες μέχρι να υπερκεραστεί το όποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι δεν επαρκούν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που αυτή την στιγμή αριθμούν περίπου 170 άτομα. Πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αναμένει την πρόσληψη 30 περίπου εργαζομένων τις επόμενες ημέρες για να γίνει η αποκομιδή. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για εργαζόμενους οι οποίοι προέρχονται από την προκήρυξη της προηγούμενης δημοτικής αρχής, στην οποία προκήρυξη είχαν ασκήσει ένσταση μέλη της προηγούμενης δημοτικής μειοψηφίας.

 

Σε κάθε περίπτωση τέτοιες εικόνες, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, δεν συνάδουν με έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, ο οποίος μάλιστα (τουριστικός προορισμός) πληρώνει αρκετά εκατομμύρια για την  μεταφορά των απορριμμάτων εκτός του νησιού.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή