Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας: Συνεχίζονται οι δράσεις με  το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας: Συνεχίζονται οι δράσεις με  το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος του οργάνωσε επίσκεψη με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο ελαιοτριβείο της οικογένειας Δαφνή στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας.

Τα παιδιά απόλαυσαν τη διαδρομή, την ξενάγηση και το γεύμα, και αυτό μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Εκ μέρους του Σοροπτιμιστικού Ομίλου τα παιδιά συνόδευσαν η Επίτιμη Πρόεδρος κ. Χριστίνα Χαϊδόγλου, η Διευθύντρια Προγράμματος κ. Έλενα Καρούμπη και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Προγράμματος κ. Μαριλού Δολιανίτη.

Ο Διευθυντής και Ιδιοκτήτης της επιχείρησης Olive Fabrica με παγκόσμιες διακρίσεις, κ. Σπύρος Δαφνής, οικονομολόγος (3η γενιά ελαιοπαραγωγών) ξενάγησε σε όλες τις εγκαταστάσεις (μουσείο παλιών μηχανημάτων, σύγχρονη μονάδα, αίθουσα προβολής video για την ελιά και γευσιγνωσίας ελαιολάδου) όπου  όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν  εδέσματα με λάδι, αλλά και αυτά της προσφοράς του Ομίλου.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο Όμιλος: «Για μια ακόμη φορά τα προγράμματα που χρόνια οργανώνουμε για τα παιδιά του «Χαμόγελο του Παιδιού» με τον τίτλο «Γνωρίζουμε τον Τόπο μας» εκπληρώνουν το σκοπό τους – την εξωσχολική μάθηση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών, αλλά και τη χαρά για ότι καινούργιο γνωρίζουν».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή