Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΣΕΓΕ: Women in Sports – Ισότητα εντός και εκτός Γηπέδου

ΣΕΓΕ: Women in Sports – Ισότητα εντός και εκτός Γηπέδου

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ, με την υποστήριξη του Betsson Foundation διοργανώνει και προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο “Women in Sports: Ισότητα εντός και εκτός Γηπέδου” τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 και ώρα 17:30 μ.μ. στοFemale Entepreunerial Hub (Betsson Hub) Γ. Ανδρέου 56 (Mylos Area) , Θεσσαλονίκη, 54627.

Ο αθλητισμός δεν είναι απλά μια επαγγελματική δραστηριότητα, είναι ένας κόσμος όπου η αφοσίωση και η προσπάθεια μετατρέπονται σε επιτυχία. Σε αυτό τον κόσμο, ο ρόλος των γυναικών είναι κρίσιμος και αναγκαίος. Παρόλα αυτά, οι γυναίκες συχνά αντιμετωπίζουν προκλήσεις και εμπόδια που προκύπτουν λόγω του φύλου τους.Στόχος μας είναι μέσα από αυτή την εκδήλωση να εστιάσουμε και να φωτίσουμε τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό ενθαρρύνοντας περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, από το ερασιτεχνικό μέχρι το επαγγελματικό ξεπερνώντας τα εμπόδιά και προκαταλήψεις.

Στην εκδήλωση  θα  φιλοξενηθεί μια εμβληματική προσωπικότητα του αθλητισμού, η Ολυμπιονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, η οποία θα μοιραστεί τις εμπειρίες της και την πορεία της στον αθλητισμό καθώς και καταξιωμένες αθλήτριες και επαγγελματίες του αθλητισμού οι οποίες θα παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και εκπαιδευτικά εργαλεία για την ανάπτυξη των γυναικών στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για την υγεία, την εκπαίδευση και την αγωνιστική προετοιμασία.

Ανάμεσα τους οι κυρίες:

➡️ Αλεξάνδρα Ασημάκη, ➡️ Μαριάννα Χ. Κοτζαμανίδου, ➡️  Αναστασία Ματσαρόκη, ➡️ Έλενα Χατζηλιάδου και  ➡️ Χριστίνα Χρυσοχοΐδου.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://forms.office.com/e/4SSM1WzgTq
Ας συνεχίσουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν πιο δίκαιο, ισότιμο και ενδυναμωμένο κόσμο του αθλητισμού, όπου η φωνή κάθε γυναίκας ακούγεται!

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή