Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » S.O.S. Απομακρύνετε ΤΩΡΑ τα οχήματα από τις οδούς που θα περάσει η Λιτανεία το πρωί της Κυριακής. Γερανοφόρο της Αστυνομίας θα απομακρύνει τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα.

S.O.S. Απομακρύνετε ΤΩΡΑ τα οχήματα από τις οδούς που θα περάσει η Λιτανεία το πρωί της Κυριακής. Γερανοφόρο της Αστυνομίας θα απομακρύνει τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα.

Έκκληση απευθύνει η Τροχαία Κέρκυρας να απομακρυνθούν τα οχήματα που είναι σταθμευμένα στις οδούς που θα περάσει αύριο Κυριακή των Βαΐων το πρωί η Λιτανεία. Και συγκεκριμένα να απομακρυνθούν τα οχήματα από τις οδούς Βασιλέως Γεωργίου Α’, Καποδιστρίου (από Βασιλέως Γεωργίου Α’ έως Αρσενίου), Αρσενίου, Δονζελότ, Κ. Ζαβιτσιάνου (έως την συμβολή με την Ελευθερίου Βενιζέλου), Δημάρχου Κόλλα, Ηλία Πολίτη, Πλατ. Αγ. Αθανασίου, Ζαμπέλη (από Μουστοξύδου έως Ηλία Πολίτη), Καποδιστρίου (από Μουστοξύδου έως Ακαδημίας) και Αγωνιστών Πολυτεχνείου.

Στο  κέντρο της πόλης έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο  από παρκαρισμένα αυτοκίνητα τα οποία παραβλέπουν τις σημάνσεις της Τροχαίας για τις ανάγκες της Λιτάνευσης του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ούτε οι κόκκινες κορδέλες ούτε οι ταμπέλες που έχουν αναρτηθεί συγκινούν τους απελπισμένους οδηγούς που αναζητούν θέση στάθμευσης στην πόλη.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή