Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα – Καποδίστριας»: Δωρεά 4 σύγχρονων καρεκλών κινητής μονάδας αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο

Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα – Καποδίστριας»: Δωρεά 4 σύγχρονων καρεκλών κινητής μονάδας αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο

Σήμερα το μεσημέρι, ο Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα – Καποδίστριας» δώρισε και παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας τέσσερις υπερσύγχρονες καρέκλες κινητής μονάδας αιμοδοσίας, αξίας € 10.000,00.

Η δωρεά αυτή αποτέλεσε τον ετήσιο στόχο του Ομίλου για το έτος 2023 – 2024, πράγμα που την καθιστά ιδιαίτερα σημαντική και ως προς τον Όμιλο, αλλά και ως προς την κοινωνία, λόγω της τεράστιας ωφέλειας των δωρουμένων αντικειμένων.

Αυτό ανέφερε στην σύντομη ομιλία του και ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Κοντός, ενώ η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Μαντώ Εγγλεζοπούλου, παραλαμβάνοντας το υλικό αυτό, ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο «Κέρκυρα – Καποδίστριας», για τη σημαντική αυτή πράξη, που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας και ασφαλώς το δημόσιο συμφέρον και το αγαθό της υγείας.

Για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού, για την προσφορά αυτή, ο Όμιλος πραγματοποίησε σειρά δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ταυτόχρονα υλοποίησε District Grants με τους Ροταριανούς Ομίλους Κέρκυρας,  Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Κηφισιάς-Πολιτείας,  Αθήνα-Λυκαβηττός, Ιωαννίνων και Οίας-Σαντορίνης, τους οποίους και ευχαριστεί ιδιαίτερα, ενώ είχε και την αμέριστη συμπαράσταση της Ροταριανής Περιφέρειας Ελλάδος.

Ο κ. Κοντός ευχαρίστησε με τη σειρά του την κ. Εγγλεζοπούλου και της εγγυήθηκε ότι, όπως και στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον ο Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα – Καποδίστριας» θα βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο και τις ανάγκες του για να το στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να αποδοθούν, τέλος, στον Πρόεδρο του ετέρου Ρ.Ο. Κέρκυρας κ. Δημήτρη Πιτσινίγκο και για τη βοήθεια που μας παρείχε ο Όμιλός του αλλά και για την αυτοπρόσωπη παρουσία του σήμερα στο ΓΝΚ, καθώς και στον Ταμία του Ομίλου μας κ. Γιάννη Γαβαλά, ο οποίος ανέλαβε όλο το διαδικαστικό κομμάτι της δωρεάς αυτής.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή