Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου για δεύτερη τετραετία  ο Ανδρέας Φλώρος – Ομόφωνη επανεκλογή από το Συμβούλιο Διοίκησης του Ιδρύματος

Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου για δεύτερη τετραετία  ο Ανδρέας Φλώρος – Ομόφωνη επανεκλογή από το Συμβούλιο Διοίκησης του Ιδρύματος

Ο νυν Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστήμιου Ανδρέας Φλώρος εκλέχθηκε ομόφωνα για δεύτερη τετραετία στη θέση του Πρύτανη του Ιδρύματος.

Στην πρώτη δήλωση μετά την εκλογή του ο κ. Ανδρέας Φλώρος τονίζει:

«Αποτελεί ύψιστη τιμή η ομόφωνη επανεκλογή μου στην θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου για την επόμενη τετραετία, με την ολοκλήρωση σήμερα της εκλογικής διαδικασίας μεταξύ των εκλεγμένων μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η ευρεία στήριξη και η εμπιστοσύνη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου και των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης καθιστά την σχετική ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη.

Μαζί με τους νέους Αντιπρυτάνεις, συναδέλφους Καθηγητές  Μάνο Μάγκο, Κώστα Αγγελάκο, Ευστάθιο Μακρή και  Ανδρέα Γεωργοτά, δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου που υποβάλαμε προς αξιολόγηση, οραματιζόμενοι ένα Ιόνιο Πανεπιστήμιο ως πόλο εκπαιδευτικής και ερευνητικής αριστείας. Με ήθος, προσήλωση και συνέπεια».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή