Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Περιμένουν ανταλλακτικά για να… τρέξει  νερό – Η ΔΙΑΔΕΥΑ Κέρκυρας απάντησε επιτέλους για τα προβλήματα υδροδότησης της Πόλης

Περιμένουν ανταλλακτικά για να… τρέξει  νερό – Η ΔΙΑΔΕΥΑ Κέρκυρας απάντησε επιτέλους για τα προβλήματα υδροδότησης της Πόλης

Από την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ ανακοινώθηκε  ότι λόγω βλάβης σε εξαρτήματα των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης της πόλης, υπάρχουν προβλήματα στην αναπλήρωση της απαιτούμενης ποσότητας νερού, η οποία επηρεάζει τα ψηλά σημεία της Πόλης .

«Τα συνεργεία μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης του θέματος , όπως και για την ταχύτερη δυνατή προμήθεια των απαραίτητων εξαρτημάτων, με σκοπό την ομαλοποίηση της διανομής του νερού.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας των προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος που έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ, για την ΚΥΡΙΑΚΗ 19-04-2024 από τις 06:30 π.μ. έως 12:30, ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα και στην υδροδότηση σε πολλές περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Κέρκυρας και Αχιλλείων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΙΑΔΕΥΑΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή