Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Παράσταση – διαμαρτυρία του ΕΚΚ στην «Ημέρα Καριέρας» του Ιονίου Πανεπιστημίου

Παράσταση – διαμαρτυρία του ΕΚΚ στην «Ημέρα Καριέρας» του Ιονίου Πανεπιστημίου

«Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας συμπαραστέκεται στον αγώνα των φοιτητών, στη κινητοποίηση-παράσταση διαμαρτυρίας  των φοιτητικών συλλόγων το Σάββατο 13/4 στις 09:30 το πρωί στην Ιόνιο Ακαδημία» αναφέρει σε δελτίο τύπου.

«Η Πανεπιστημιακή αρχή προκαλεί!» σημειώνει και «Συνδιοργανώνει με την Ιόνιο Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και την «ΑΛΛΗΛΩΝ», Ημέρα Καριέρας για φοιτητές και αποφοίτους, στην οποία μεταξύ των ομιλητών είναι στελέχη του ΝΑΤΟ που έρχονται να πλασσάρουν στα παιδιά μας προγράμματα πρακτικής άσκησης στο όνομα της καριέρας.

Όλοι οι εργαζόμενοι και γονείς γνωρίζουν καλά πόσο βαθιά πρέπει να βάλουν το χέρι στη τσέπη για να μορφωθούν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους, ξέρουν καλά πόσα εμπόδια πρέπει να ξεπεράσουν και λόγω της υποχρηματοδότησης της παιδείας. Ώστε οι φοιτητές ως αυριανοί εργαζόμενοι να έχουν επαγγελματικά δικαιώματα, να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και αξιοπρεπή ζωή.

Αυτοί που δολοφονούν λαούς και μικρά παιδιά, που βάζουν πλάτες στη γενοκτονία που συντελείται στη Γάζα δεν έχουν καμιά δουλειά να κάνουν «μαθήματα» στους φοιτητές.

Καριέρα στον ανθρώπινο πόνο και την εκμετάλλευση δεν γίνεται!»

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή