Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Παραλιακό μέτωπο και 6ο Δημοτικό στη συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρίτσας με τον Περιφερειάρχη

Παραλιακό μέτωπο και 6ο Δημοτικό στη συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρίτσας με τον Περιφερειάρχη

Με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, συναντήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Γαρίτσας το «Άλσος, όπου και τέθηκαν τα ζητήματα σχετικά με  την ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Γαρίτσας και του 6ο Δημοτικού Σχολείου της Μητροπολίτου Αθανασίου.

Σε ότι έχει να κάνει με το παραλιακό Μέτωπο της Γαρίτσας: που παραμένει σε τραγική κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας ανησυχία και απογοήτευση στους κατοίκους και τους επισκέπτες, ο  Περιφερειάρχης  ενημέρωσε ότι ο εργολάβος εξοφλήθηκε πριν από λίγες ημέρες για τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Έτσι μετά και την απαραίτητη μονοδρόμηση για την κίνηση των τεχνικών οχημάτων, το έργο θα ξεκινήσει και πάλι πολύ σύντομα.

Όσον αφορά το 6ο Δημοτικό Σχολείο της Μητροπολίτου Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης επανέλαβε τη θέση του να μην προχωρήσει στην απαράδεκτη σύμβαση που είχε υπογραφεί.

Το ακίνητο βρίσκεται σε διαδικασία διεκδίκησης ώστε να περιέλθει στους φυσικούς ιδιοκτήτες του, που είναι οι πολίτες της Κέρκυρας. Η απόφαση αυτή είναι σημαντική για την τοπική κοινωνία, καθώς διασφαλίζει την ιδιοκτησία και τη χρήση του ακινήτου προς όφελος των πολιτών.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή