Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική »  Open air Cinema στη Μαρίνα Γουβιών – Υπαίθριες προβολές με ελεύθερη είσοδο κάθε Παρασκευή

 Open air Cinema στη Μαρίνα Γουβιών – Υπαίθριες προβολές με ελεύθερη είσοδο κάθε Παρασκευή

Η D-Marin, ανακοινώνει την έναρξη για ακόμα μία χρονιά του επιτυχημένου Open Air Cinema σε δύο από τις μαρίνες της στην Ελλάδα, προβάλλοντας 13 ταινίες κατάλληλες για όλη την οικογένεια!

Για όλο το καλοκαίρι, κάθε Παρασκευή στη Μαρίνα Γουβιών και κάθε Δευτέρα στη Μαρίνα Λευκάδας, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές.

Στο εντυπωσιακό νησί της Κέρκυρας, σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, η D-Marin Γουβιά καλωσορίζει τη διοργάνωση τηςκινηματογραφικής αυτής εμπειρίας για τρίτη συνεχή χρονιά,ενώ η D-Marin Λευκάδας,σε ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Ιονίου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μοναδική εμπειρία του υπαίθριου κινηματογράφου για πρώτη φορά.

Ο Ιωάννης Κουτσοδόντης, Γενικός Διευθυντής της D-Marin για την Ελλάδα, δηλώνει: “Το Open Air Cinema αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στις δραστηριότητές μας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας, καθώς και τους επισκέπτες στις μαρίνες, οι οποίοι λόγω έλλειψης κατάλληλων αιθουσών στα νησιά στερούνται την απόλαυση μίας κινηματογραφικής βραδιάς. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και να προσφέρουμε ένα πλαίσιο που ενδυναμώνει τους δεσμούς με τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η D-Marin παραμένει προσηλωμένη στον εντοπισμό και την κάλυψη τον αναγκών και των προσδοκιών των τοπικών κοινωνιών, γεγονός που αποτελεί θεμέλιο της ESG στρατηγικής μας”.

Για όλο το καλοκαίρι, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές, με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Οι υπαίθριες προβολές θα ξεκινούν στις 21:30, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

To πρόγραμμα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΤΑΙΝΙΑΕΙΔΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ21 ΙΟΥNIOYΕΝΚΑΝΤΟ: ΈΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣΜΥΣΤΗΡΙΟΥ / FILM NOIR
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥΟ ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19ΙΟΥΛΙΟΥΗ ΓΕΝΝΑΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΣΜΥΣΤΗΡΙΟΥ / ΘΡΙΛΕΡ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΜΕΤΑΓΛ.)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΕΓΚΛΗΜΑ / FILM NOIR
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΠΕΛΑΡΓΟΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΤΖΙΛΝΤΑΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ / FILM NOIR
ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή