Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας: Να σταματήσει εδώ και τώρα η κυβέρνηση τις διώξεις σε βάρος των αγροτοσυνδικαλιστών

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας: Να σταματήσει εδώ και τώρα η κυβέρνηση τις διώξεις σε βάρος των αγροτοσυνδικαλιστών

Η επιχείρηση τρομοκράτησης της αγωνιζόμενης αγροτιάς που έχει προχωρήσει η κυβέρνηση μοιράζοντας κλίσεις ανά την Ελλάδα σε αγροτοσυνδικαλιστές που βρέθηκαν μαζί με άλλους συναδέλφους μας στο δρόμο του αγώνα δεν θα περάσει.
Οι αγρότες βγήκαν στο δρόμο του αγώνα και έστησαν μπλόκα απέναντι στην εφαρμοζόμενη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΑΠ της ΕΕ για να μπορέσουν να μείνουν στα χωράφια τους να ζήσουν τις οικογένειές τους από τη δουλειά τους.
Εξ άλλου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κάτω από την πίεση των χιλιάδων τρακτέρ στα μπλόκα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι αγρότες έχουν δίκιο αλλά “δικαιούνται μόνο τα ξύσματα του πάτου του βαρελιού” αφού το περιεχόμενο του βαρελιού με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το έδωσε στους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους εμπόρους, τους επιχειρηματικούς ομίλους.
Τώρα παίρνοντας υποτίθεται το μήνυμα από τις ευρωεκλογές και προχωρώντας σε αλλαγή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είπε ότι θα «πατήσει γκάζι» για την «αναθεώρηση της ΚΑΠ», που ξεκληρίζει τους αγρότες και την οποία η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και την Ελληνική Λύση την ψήφισαν πριν λίγο καιρό.
Απαραίτητο συμπλήρωμα αυτής της αντιαγροτικής πολιτικής που διώχνει τους αγρότες από τα χωράφια τους και τα κοπάδια τους, όπως έχουμε δει και διαχρονικά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, είναι η καταστολή και τρομοκρατία. Να γιατί προχωρεί η κυβέρνηση στην επιχείρηση της τρομοκρατίας.
Είναι όμως βαθειά γελασμένη αν νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει και θα κοροϊδέψει τους αγρότες.
Τα οξυμένα προβλήματα που τα δημιουργεί η εφαρμογή της ΚΑΠ και η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης παραμένουν και μετά τις ευρωεκλογές.
Θα συνεχίσουμε επομένως συσπειρωμένοι στους αγροτικούς συλλόγους μας, στην Ομοσπονδία και σε πανελλαδικό συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων να αγωνιζόμαστε σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο για την επιβίωσή μας κόντρα στις προσπάθειες τρομοκράτησης από την κυβέρνηση.
Καλούμε επομένως την κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα τις διώξεις στους συναδέλφους μας αγροτοσυνδικαλιστές, να σταματήσει τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία που ούτως ή άλλως δεν μας φοβίζουν και δεν μας σταματάνε και να κάτσει να λύσει τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει με την πολιτική της ικανοποιώντας τα συγκεκριμένα αιτήματά μας που της έχουμε υποβάλλει.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή