Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ομάδες Γυναικών Κέρκυρας (μέλη ΟΓΕ): Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – πικετοφορία στο ΕΚΚ 

Ομάδες Γυναικών Κέρκυρας (μέλη ΟΓΕ): Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – πικετοφορία στο ΕΚΚ 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – πικετοφορία διοργανώνουν την  Παρασκευή 10/5/2024, στις  6:30 μμ, στο  Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας οι Ομάδες Γυναικών Κέρκυρας (μέλη ΟΓΕ).

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρουν: «Ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές και τους λαούς όλου του κόσμου, απαιτώντας να σταματήσει άμεσα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Οι γυναίκες της Κέρκυρας, στεκόμαστε αλληλέγγυες στον Παλαιστινιακό λαό, στις γυναίκες της Παλαιστίνης που θρηνούν τα πάνω από 14.700 νεκρά βρέφη και παιδιά, που αντιμετωπίζουν την πείνα, τις αρρώστιες, τους βομβαρδισμούς.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες φοιτητές στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες με τους λαούς όλου του κόσμου που βροντοφωνάζουν “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”, να αποχωρήσουν τα ισραηλινά στρατεύματα από τη Λωρίδα της Γάζας, να αναγνωριστεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.

Απαιτούμε, εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, να επιστρέψει η φρεγάτα “ΥΔΡΑ” από την Ερυθρά Θάλασσα.

Καλούμε τις γυναίκες που συσπειρώνονται στην ΟΓΕ και καθέναν που θέλει να λέγεται άνθρωπος, να συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας – πικετοφορία που θα ξεκινήσει από το Εργατικό Κέντρο, την Παρασκευή 10/5/2024, στις 6:30μμ».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή