Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ο Ν. Δένδιας στην άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» που διεξάγεται στο Αιγαίο

Ο Ν. Δένδιας στην άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» που διεξάγεται στο Αιγαίο

Την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» -που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του ανατολικού και νοτίου Αιγαίου- παρακολούθησε χθες το βράδυ ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, επιβαίνων της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ, στην οποία μετέβη συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό, Δημήτριο Χούπη.

Ο Νίκος Δένδιας ενημερώθηκε για τα σενάρια της άσκησης
Προηγήθηκε ενημέρωση του Νίκου Δένδια για τα σενάρια της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού -η οποία πραγματοποιείται κατ’ έτος με τη συμμετοχή προσωπικού και μονάδων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας- και “αντικειμενικό σκοπό την εμπέδωση της διακλαδικότητας επί του πεδίου”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης.

Ο κυβερνήτης της φρεγάτας αντιπλοίαρχος Σ. Μπίσκος δώρισε στον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας το θυρεό του πλοίου και ο κ. Δένδιας το θυρεό του υπουργείου στον κυβερνήτη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή