Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ο Γιώργος Μαχειμάρης ανακοίνωσε τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Οργανισμών του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου σε ένδειξη υψίστου συμβολισμού, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης ανακοίνωσε τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Οργανισμών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο «οικογενειακού» τραπεζιού στην Παλιά Περίθεια, με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας ο Δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης, έκανε γνωστές τις τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης των νέων Αντιδημάρχων, αλλά και των Προέδρων των Οργανισμών και της ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας.

Όπως τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο κύριος Μαχειμάρης «καλούμαστε σαν την Φιλική Εταιρεία, να δράσουμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα για να δώσουμε την αναπτυξιακή δυναμική και πορεία στο Δήμο μας». Ο κύριος Μαχειμάρης επεσήμανε με έμφαση, απευθυνόμενος προς τους Δημοτικούς του Συμβούλους ότι: «Όλοι είστε απαραίτητοι, σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανισμών και της Αναπτυξιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχοι και μη θα πρέπει να συμβάλετε ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις».

«Είμαι σίγουρος» συνέχισε ο κύριος Μαχειμάρης «ότι αν όλοι εσείς είχατε τη δυνατότητα να αφιερώσετε όσο χρόνο αφιερώνω εγώ, γιατί ο καθένας σας είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και επαγγελματίας και έχει τις δικές τους ασχολίες, σε δύο χρόνια ο Δήμος μας θα είχε λύσει όλα τα προβλήματα και θα είχε αναπτυχθεί όσο επιθυμούμε. Τόσο πιστεύω στον άνθρωπο, τόσο πολύ πιστεύω σε εσάς. Θέλω να κρατήσετε αυτό και μόνο, ότι η ομαδικότητα είναι αυτή που καλύπτει τις όποιες αδυναμίες και δίνει ώθηση στην κοινή προσπάθεια. Πραγματικά έχουμε τεράστιες δυνατότητες, τεράστιες εμπειρίες και ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, με παράλια, ενδοχώρα, ορεινό όγκο και έχουμε όλα τα εχέγγυα να κάνουμε δεκαπλάσια πράγματα, από όσα έχουμε γράψει στο πρόγραμμα μας».

Στη συνέχεια ο κύριος Μαχειμάρης ανακοίνωσε τους Αντιδημάρχους, που έχουν ως εξής:

Σπυριδούλα Κόκκαλη Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας,

Χάρης Κατσούρης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων αμισθί και αναπληρωτής Δημάρχου,

Νίκος Χειρδάρης Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρήσεων,

Γιάννης Γαρνέλης Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης,

Φάνης Σκέμπρης Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.

Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Ασπιώτης, ενώ Διευθύνων Σύμβουλος ο πρώην Δήμαρχος Εσπερίων Γιάννης Προβατάς.

Πρόεδρος της Κατασκευαστικής Εταιρείας, μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα ο Χάρης Κουτσούρης.

Πρόεδρος, της ΔΕΥΑ ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Σαλβάνος ,Αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καλούδης και ειδικός σύμβουλος ο Νίκος Μουζακίτης.

Ενώ τέλος ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μαυρωνάς θα οριστεί πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας για τον Αθλητισμό και Πολιτισμό με αντιπρόεδρο το Γ. Καλούση και η δημοτική Σύμβουλος Μαρία Προβατά αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος στο Διαδημοτικό Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΣΥΚΟΙΠΑ) καθώς και υπεύθυνη για τους Οργανισμούς κοινωνικής προστασίας του δήμου και στους παιδικούς σταθμούς.

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ : Παναγιώτης Παπαδάτος

Υπεύθυνος θεμάτων παιδείας: Παναγιώτης Παπαδάτος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ  ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  «ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας»

Πρόεδρος: Βασίλειος  Σαλβάνος ,

Αντιπρόεδρος :Ιωάννης Καλούδης

Εντεταλμένος  σύμβουλος: Νικόλαος  Μουζακίτης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Χαρίτων Κουτσούρης : Αναπληρωτής Δημάρχου , Αντιδήμαρχος Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, αμισθί.

Σπυριδούλα Κόκκαλη Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας,  Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων και  τέλεσης πολιτικών γάμων.

Νικόλαος  Χειρδάρης:  Αντιδήμαρχος Τουρισμού , εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας

Ιωάννης  Γαρνέλης : Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και  Διοίκησης .

Θεοφάνης Σκέμπρης: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Κλιματικής Κρίσης,  Μηχανολογικού εξοπλισμού, Πρασίνου και Διαχείρισης  αδέσποτων ζώων.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : Κων/νος Προβατάς

Μαρία Προβατά: Υπεύθυνη για θέματα: Κοινωνικά, κέντρου κοινότητας,  «Βοήθεια στο σπίτι», ΣΥΚΟΙΠΑ Κέρκυρας.

Ιωάννης Καλούδης :Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος.

ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Πρόεδρος:  Προβατάς  Ιωάννης  πρώην Δήμαρχος Εσπερίων

Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Αυλωνίτης

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Πρόεδρος: Σπυρίδων-Ευγένιος  Ασπιώτης,

Διευθύνων Σύμβουλος : Ιωάννης Προβατάς  πρώην Δήμαρχος Εσπερίων .

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ(«ΠΑΝΤΟΚΑΤ»)

Πρόεδρος :Χαρίτων  Κουτσούρης.

Α΄Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μουζακίτης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μπαντούνος

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ («ΞΕΝΙΟΣ»).

Πρόεδρος : Θεόδωρος Μαυρωνάς

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καλούδης