Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ο Γιάννης Κοντός στην σύσκεψη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Ο Γιάννης Κοντός στην σύσκεψη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Σήμερα το πρωί, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη φορέων, στο Μέγαρο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την κατάσταση της δημόσιας Υγείας στην Κέρκυρα.

Μεταξύ άλλων στη σύσκεψη κλήθηκε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, που παρέστη δια του Προέδρου του.

Άπαντες στις τοποθετήσεις τους επεσήμαναν την κρίσιμη κατάσταση στην οποίαν βρίσκεται η δημόσια υγεία στην Κέρκυρα και ειδικά το Γενικό Νοσοκομείο και ακούστηκαν με προσοχή οι θέσεις και τα αιτήματα των εκπροσώπων των επαγγελματικών Σωματείων του Νοσοκομείου.

Μετά από μακρά διαλογική συζήτηση άπαντες κατέληξαν να αποσταλεί στον Υπουργό Υγείας επιστολή με τη συνυπογραφή όλων των εκπροσώπων των φορέων που να επισημαίνει τα κατεπείγοντα ζητήματα του Νοσοκομείου (άμεση ιατρική στελέχωση Παθολογικής και Ογκολογικής κλινικής του ΓΝΚ, ενίσχυση με νοσηλευτικό προσωπικό όλων των κλινικών, επιδόματα άγονης περιοχής στο προσωπικό κλπ), ζητώντας άμεσα επίλυση τους.

Αν δε, δεν εισακουστεί αυτή, αποφασίστηκε η παρουσία των φορέων της Κέρκυρας στο Υπουργείο με κοινή στάση και απαίτηση για λήψη των αναγκαίων αποφάσεων της κεντρικής Κυβέρνησης, με σκοπό την ανόρθωση της δημόσιας Υγείας στην Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή