Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Νεκρός εντοπίστηκε o παρουσιαστής του BBC Michael Mosley στη Σύμη

Νεκρός εντοπίστηκε o παρουσιαστής του BBC Michael Mosley στη Σύμη

 

Νεκρός εντοπίστηκε στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη στη Σύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δήμο Σύμης, ο 67χρονος βρέθηκε κοντά σε φράχτη σε βραχώδη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.

Ποιος ήταν ο Michael Mosley
Ο 67χρονος ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός έγινε γνωστός μέσα από προγράμματα όπως η σειρά του BBC «Trust Me, I’m a Doctor» και οι εμφανίσεις του στην εκπομπή «The One Show» του BBC και στην εκπομπή «This Morning» του ITV.
Ήταν ίσως πιο γνωστός ως παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων για τη βιολογία και την ιατρική και ως τακτικός παρουσιαστής στο The One Show. Ο Mosley ήταν υπέρμαχος της διαλειμματικής νηστείας και της δίαιτας χαμηλών υδατανθράκων, ενώ είχε γράψει βιβλία που προωθούν την κετογονική δίαιτα.
Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή, ο Mosley εντάχθηκε σε ένα πρόγραμμα εκπαιδευόμενων βοηθών παραγωγών στο BBC το 1985.
Έκανε την παραγωγή πολλών επιστημονικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων το The Human Face, τρεις σειρές με τον καθηγητή Robert Winston, και το 2004 τη σειρά μηχανικής του BBC Two Inventions That Changed the World με οικοδεσπότη τον Jeremy Clarkson. Παρουσίασε τα προγράμματα Blood and Guts, Medical Mavericks και The Story of Science για την τηλεόραση, ενώ ήταν το θέμα ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ, 10 Things You Need to Know about Losing Weight. Παρουσίασε το Make Me για το BBC One. Την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2010 ήταν παραγωγός και παρουσιαστής της τηλεοπτικής σειράς The Story of Science: Power, Proof and Passion που μεταδόθηκε από το BBC Two.
Ο Mosley, μαζί με μια ομάδα ειδικών ιατρών, παρουσίασε μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο The Diagnostic Detectives που προβλήθηκε το 2020. Στη σειρά, κάθε εκπομπή επικεντρώνεται γύρω από την ομάδα των γιατρών που επιλέγουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ενός ασθενούς. Το 2021, ο Mosley παρουσίασε μια σειρά τριών τμημάτων με τίτλο Lose a Stone in 21 Days για το Channel 4.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή