Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Nέο μηχάνημα καθαρισμού δρόμων – πλατειών στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Nέο μηχάνημα καθαρισμού δρόμων – πλατειών στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

 

Με την ολοκλήρωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας (έκδοση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδες) – διαδικασία απαραίτητη για την κυκλοφορία των δημοτικών μηχανημάτων ως γνωστόν – το σάρωθρο εντάχθηκε από χθες Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 στη «μάχη» της καθαριότητας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Το νέο, υπερσύγχρονο  αναρροφητικό σάρωθρο, συμβάλει στην αποδοτικότερη λειτουργία του έργου της υπηρεσίας καθαριότητας – ανακύκλωσης – πρασίνου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Το νέο μηχάνημα έχει τη δυνατότητα απορρόφησης μικρού όγκου απορριμμάτων για τον καθαρισμό δημοτικών δρόμων, πλατειών και άλλων κοινόχρηστων χώρων ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί τις εργασίες καθαρισμού που εκτελεί ο καταστροφέας απορροφώντας όλα τα υπολείμματα του.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθαρισμός πολυσύχναστων οδών του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Σιδάρι, Κασσιώπη και Αχαράβη. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας που κρίνεται απαραίτητο για την βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας .

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή