Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μήνυμα Μπιάγκη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος : «Αλλαγή πορείας με Εθνικό Σχέδιο για την ενέργεια και το περιβάλλον»

Μήνυμα Μπιάγκη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος : «Αλλαγή πορείας με Εθνικό Σχέδιο για την ενέργεια και το περιβάλλον»

«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον εορτάζεται σε μια κρίσιμη περίοδο για τις ενεργειακές ισορροπίες του πλανήτη που θέτει νέα διλήμματα και προτεραιότητες» σημειώνει στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο κος Μπιάγκης τονίζει: «Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε σοφότεροι αλλάζοντας πορεία, μεταβάλλοντας θεμελιωδώς τον τρόπο παραγωγής μας, το μοντέλο των επενδύσεων μας, τις καταναλωτικές μας συνήθειες. Ο αέρας που αναπνέουμε, τα τρόφιμα που καταναλώνουμε, το νερό που πίνουμε και το κλίμα που κάνει τον πλανήτη μας βιώσιμο, όλα προϋποθέτουν υγιή οικοσυστήματα.

Ώρα λοιπόν να δεσμευτούμε και να διαμορφώσουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, ένα ολοκληρωμένο Εθνικό Σχέδιο, προκειμένου να γίνει αποδεκτός και να υλοποιηθεί ο ενεργειακός μετασχηματισμός στην Ελλάδα. Με αξιοποίηση των καθαρών μορφών ενέργειας αλλά και των αποβλήτων μας, που μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για την αειφόρο ανάπτυξη της οικονομίας μας».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή