Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μια ακόμα βράβευση για την Σπυριδούλα Κόκκαλη. ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το project #Healthy_Little_Eaters από τα #ELT_EXCELLENCE_AWARDS

Μια ακόμα βράβευση για την Σπυριδούλα Κόκκαλη. ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το project #Healthy_Little_Eaters από τα #ELT_EXCELLENCE_AWARDS

Με το χρυσό βραβείο διακρίθηκε το φροντιστήριο ξένων  γλωσσών της  Σπυριδούλας Κόκκαλη στην Αχαράβη για το πρόγραμμα “Teaching through Arts & Crafts” (Διδάσκοντας μέσω της Τέχνης και της Χειροτεχνίας)  που συνεχίζει ακλόνητα,  μέσω της πρωτοβουλίας  «Healthy Little Eaters» ,  να πρωτοπορεί στη διδασκαλία των παιδιών στη βόρεια Κέρκυρα.

Η εργασία που διακρίθηκε  είχε τίτλο: Artful Ecoeducation – Fusing Creativity, Sustainability and Language Learning (Καλλιτεχνική Οικοεκπαίδευση – Συνδυάζοντας Δημιουργικότητα, Βιωσιμότητα και Εκμάθηση Γλωσσών) και απέσπασε χρυσό βραβείο ανάμεσα σε 129 υποψηφιότητες από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία.

H τέχνη στην οποία  η κα Κόκκαλη κι οι συνεργάτες της έδωσαν  την μεγαλύτερη έμφαση ήταν αυτή του «upcycling»!

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα του φροντιστηρίου « Healthy Little Eaters» απέσπασε  άλλα δύο βραβεία από τον ίδιο φορέα.

Συγκεκριμένα:  Χρυσό βραβείο ΕLT Excellence Awards 2023 στην κατηγορία: “Teaching for raising awareness for social issues” ( Διδάσκοντας για την αφύπνιση των μαθητών για κοινωνικά θέματα) και Ασημένιο Βραβείο ΕLT Excellence Awards στην κατηγορία : “Community and Collaboration” (Κοινότητα & Συνεργασία).

Η κα Κόκκαλη μετά τη βράβευση ανέφερε «Ευχαριστώ όσους και όσες πίστεψαν και πιστεύουν σε εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους. Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, την κριτική επιτροπή και τους χορηγούς που κάθε χρόνο δίνουν την ευκαιρία σε όλους του εκπαιδευτικούς να παρουσιάσουν τις πρακτικές τους»!

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή