Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μερόπη Υδραίου: “Kύριε Δήμαρχε, ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΥΠΟΜΟΝΕΣ ΜΑΣ!!!”.

Μερόπη Υδραίου: “Kύριε Δήμαρχε, ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΥΠΟΜΟΝΕΣ ΜΑΣ!!!”.

Σε ανακοίνωσή της η πρώην Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου σημειώνει: “Αντί να προσκαλείτε συσκέψεις με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, τύπου «ελάτε τώρα που τα θαλασσώσαμε», με σκοπό τη συγκάλυψη δικών σας ευθυνών και άγνοιας κινδύνου, ψάξτε να βρείτε τρόπο να λειτουργήσει εύρυθμα η ΔΕΥΑΚ.
Βρείτε τρόπο, έστω τώρα, με τεχνοκρατική προσέγγιση, με σχέδιο και όχι σκόρπια και σπασμωδικά, να εξασφαλίσετε έστω τα ουσιώδη στους δημότες και επισκέπτες, πριν φύγει και ο τελευταίος τουρίστας του Δήμου μας και πριν οι κάτοικοι χάσουν την υγεία τους.
Είστε 7 μήνες στην εξουσία και η μόνιμη καραμέλα είναι ότι φταίνε οι προηγούμενοι, οι πολίτες, οι επιχειρήσεις, οι τουρίστες, για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, σκουπίδια, καθαριότητα, χόρτα, διακοπές νερού κ.α. Αλήθεια, όλος αυτός ο κόσμος το χειμώνα πώς θα ζήσει όταν ζημιώνεται το εισόδημα του που εξαρτάται από τον τουρισμό και τί ποιότητα ζωής θα έχει;
Όλοι γνωρίζουν ότι έχετε ξεχαρβαλώσει πλήρως τον έμπειρο μηχανισμό της ΔΕΥΑΚ που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια τα προβλήματα. Προφανώς προς εξυπηρέτηση ημετέρων με συνταγές που δοκιμάστηκαν στο παρελθόν και απέτυχαν και τώρα οδηγούν πάλι σε αδιέξοδα.
Και τώρα σας φταίει η λειψυδρία.Από Απρίλη μήνα (!)η πόλη και οι περιαστικές περιοχές αντιμετωπίζουν διακοπές νερού.
Τσάμπα τα πανηγύρια μπροστά σε νέες γεωτρήσεις που αποδείχθηκαν άνθρακες ο θησαυρός.
Ελπίζουμε η απαξίωση της ΔΕΥΑΚ να μην υποκρύπτει ότι θέλετε να παραδώσετε και αυτήν την υπηρεσία σε άλλους φορείς διαχείρισης ή σε ιδιωτικά συμφέροντα για να απεμπολήσετε και αυτήν την ευθύνη από τους ώμους σας!
Ζητάμε άμεσα κλιμάκιο του ΙΓΜΕ και εξειδικευμένων μηχανικών γεωλόγων κ.α. που θα ερευνήσει, θα βγάλει πόρισμα για το τί πραγματικά συμβαίνει και θα προτείνει άμεσες και μακροπρόθεσμες λύσεις τεκμηριωμένα και με σαφήνεια. Έως τότε επειδή το νερό είναι κοινωνικό αγαθό ανταποδοτικού χαρακτήρα, οφείλετε να παίρνετε βυτία με νερό στους δημότες κυρίως στα πιο απομακρυσμένα χωριά, σε ηλικιωμένους, σε οικογένειες με μικρά παιδιά, σε δημότες που έχουν ανάγκη.
Και επιτέλους, θέλουμε επίσημα και τεκμηριωμένα στοιχεία για το τί συμβαίνει”.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή