Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Με επιτυχία το τουρνουά Χάντμπολ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΕΙΑ 2024»

Με επιτυχία το τουρνουά Χάντμπολ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΕΙΑ 2024»

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι παράγοντες του Κερκυραϊκού ΓΣ για την επιτυχή διεξαγωγή του αναπτυξιακού τουρνουά χάντμπολ «Καποδίστρεια 2024».

Για την όλη οργάνωση διεξαγωγή και για τα αποτελέσματα  ο συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ του ΚΓΣ κος Πέρρος Νίκος δήλωσε : «Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε  δυο μήνες τώρα που προετοιμάζαμε την διοργάνωση, τα προσπεράσαμε όλα και έχουμε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα με πολύπλευρες διαστάσεις. Πρώτα η συμμετοχή πάνω από 120 παιδιών από τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, που για πάνω από 7 ώρες έπαιζαν χάντμπολ στα τρία γήπεδα που είχαμε φροντίσει να διαμορφωθούν. Αθλητές και αθλήτριες έως 14 ετών, εξού και ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του τουρνουά. Διαπιστώσαμε όλοι οι προπονητές την ποιότητα των αθλητών και αθλητριών, με την εμφάνιση πολλών ταλαντούχων παιδιών. Και τέλος η ροή του τουρνουά με την άψογη προετοιμασία και συνεργασία όσων συμμετείχαμε. Των προπονητών και παραγόντων των φιλοξενουμένων, των ιδίων των παιδιών και φυσικά της κινητήριας δύναμης του συλλόγου μας που δεν είναι άλλη από την ενεργή συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων. Οργάνωσαν ένα αξιόλογο μπουφέ με μεράκι και γούστο που ικανοποίησε πλήρως όλα τα γούστα των συμμετεχόντων, με την συμβολή και του παλιού αθλητή Κροκίδη Κώστα «Κροκάν» …».

Και  συνεχίζει ο κος Πέρρος «… η γιορτή, διότι για γιορτή επρόκειτο, που έφερε το όνομα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας και διεξάγεται πάντα τον Μάιο που επετειακά γιορτάζουμε την Ένωση της Επτανήσου, αφιερώθηκε στην Καζιάνη Ελένη που πρόσφατα έφυγε για το μακρινό ταξίδι. Η Ελένη που ήταν κοντά στον αθλητισμό και στο χάντμπολ για πάνω από 40 χρόνια. Και φυσικά αναφερθήκαμε στο πολύτιμο αγαθό της Παγκόσμιας Ειρήνης που σήμερα δέχεται τεράστιο πλήγμα με τους πολέμους που είναι σε εξέλιξη. Από μεριάς του συλλόγου ευχαριστήσαμε τους γονείς και κηδεμόνες για την τεράστια συμβολή τους στην επιτυχία του τουρνουά, τους συνεργάτες μου Τριβυζά Γιάννη, Παγιάτη Σπύρο και Ουζούνη Νίκο. Τον γιατρό κο Δαφνή Αντώνη, τον Ρουμπά Σταμάτη και τους συνεργάτες του διασώστες, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που ήταν ο βασικός συνδιοργανωτής με πολύτιμη βοήθεια, τον πρόεδρο της επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ κο Καραμπίνα Γιάννη που παραβρέθηκε και βράβευσε τους Κερκυραίους με μετάλλια, διπλώματα  και αναμνηστικές φανέλες, την κα Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή Σύμβουλο που απένειμε στους Γιαννιώτες και στο μέλος του ΔΣ του ΚΓΣ κο Μάζη Γιώργο που απένειμε στους Ηγουμενιτσιώτες.

Τα σκορ των παιγνιδιών ήλθαν σε δεύτερη μοίρα, αφού προείχε το παιγνίδι και η χαρά που ήταν διάχυτη σε όλους. Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά το τουρνουά να μεγαλώσει και να καθιερωθεί πανελληνίως».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή