Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο AHEPA Τουρνουά Αντισφαίρισης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο AHEPA Τουρνουά Αντισφαίρισης

Το 2ο AHEPA Τουρνουά Αντισφαίρισης, που οργανώθηκε από το τμήμα της AHEPA HJ-34 Corcyra στην Κερκυραϊκή Λέσχη Τένις ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024.

Το τουρνουά, διήρκησε δύο ημέρες και  περιελάμβανε αγώνες σε διάφορες κατηγορίες γυναικών, ανδρών και παίδων προσφέροντας ένα συναρπαστικό θέαμα γεμάτο δράση και ανταγωνισμό.

Οι νικητές και οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας ξεχώρισαν για τις επιδόσεις και το πάθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η παρουσία τους συνέβαλε στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας γεμάτης ενθουσιασμού και ανταγωνισμού.

Ο πρόεδρος Γεώργιος Σαλαμπάσης, ο αντιπρόεδρος Αντώνιος Προβατάς, ο πρώην πρόεδρος Ιωάννης Κοντοστάνος και ο γραμματέας Μάριος Κούστας απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές της κάθε κατηγορίας.

Το τμήμα της AHEPA HJ-34, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τα παιδιά και τους θεατές για την υποστήριξή και τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστεί  για την άψογη συνεργασία τον Λευτέρη Παπανελόπουλο.

Το Τουρνουά Αντισφαίρισης 2024 αποδείχθηκε ένα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός, το οποίο διασκέδασε και ενθάρρυνε τους αθλητές να συνεχίσουν να αναπτύσσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους στον χώρο της αντισφαίρισης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα της AHEPA HJ-34 Corcyra και τις μελλοντικές εκδηλώσεις hj34@ahepahellas.org

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή