Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Με επιτυχία η ημερίδα του Ομίλου MITSIS στην Κέρκυρα

Με επιτυχία η ημερίδα του Ομίλου MITSIS στην Κέρκυρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Γνωριμίας του Ομίλου Mitsis με την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Messonghi Beach Hotel, με αφορμή την πρόσφατη απόκτηση του ξενοδοχείου και την ανάληψη της διαχείρισης του Belvedere Hotel στις Μπενίτσες από τον Όμιλο.

Η ημερίδα συγκέντρωσε σημαντικούς πολιτικούς, επιχειρηματικούς, πολιτιστικούς και άλλους παράγοντες του νησιού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα φιλόδοξα επενδυτικά και αναπτυξιακά σχέδια του Ομίλου.

Ακόμη, παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές του οργανισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και οι πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που προωθούν την κοινωνική ευημερία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρει ο Όμιλος Mitsis, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ενισχύοντας την τοπική απασχόληση και συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της Κέρκυρας.

«H οικογένεια Μήτση θα είναι κοντά στην κοινωνία της Κέρκυρας, ενισχύοντας τους τοπικούς φορείς, αναπτύσσοντας αξιοκρατικές συνεργασίες με την τοπική αγορά και προσφέροντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας στους κατοίκους του νησιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Τζένη Μήτση, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Mitsis.

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των παρευρισκόμενων συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της ημερίδας, ενισχύοντας τους δεσμούς του Ομίλου Mitsis με την τοπική κοινωνία.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή