Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Με έντονους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο ΑΥΛΙΩΤΩΝ Βόρειας Κέρκυρας.  

Με έντονους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο ΑΥΛΙΩΤΩΝ Βόρειας Κέρκυρας.  

Συνεχίζεται η αγαστή συνεργασία Δημάρχου  Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιου Μαχειμάρη  και Δημοτικής Αρχής με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή και την    Περιφερειακή Αρχή για θέματα τόσο αθλητικού ενδιαφέροντος όσο και άλλα ζωτικής σημασίας.

Ένα ακόμα  έργο πνοής για τον αθλητισμό στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας υλοποιείται. Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης χλοοτάπητα  στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών , με τα υλικά να έχουν παραληφθεί ,ενώ ξεπεράστηκαν η γραφειοκρατία και  προβλήματα με τους εργολάβους. Να σημειωθεί ότι η προμήθεια και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο  Αυλιωτών ανέρχεται στο ποσό των   200.000,00 €.

Ο νέος, συνθετικός χλοοτάπητας που τοποθετείται είναι σύγχρονος, ενισχυμένος, τελευταίας γενιάς και πληροί τις δέουσες προδιαγραφές  ποιότητας  κατασκευής και ασφάλειας κατά τη χρήση.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης σημειώνει: «Οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται μέρα με τη μέρα. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα δώσει μεγάλη ώθηση στον αθλητισμό του δήμου μας. Ενισχύουμε και αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, με έργα σταθμούς για τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας.   Η νέα πενταετία ξεκίνησε καταγράφοντας στο ενεργητικό της σημαντικά αθλητικά έργα  στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας και συνεχίζει  Αν και τα έργα μιλούν από μόνα τους με την πρόοδο τους ..η δημοτική αρχή Βόρειας Κέρκυρας θα ενημερώνει τακτικά για την  εξέλιξη τους.  Απαντάμε με έργα ορατά   στις μηδενιστικές προσθέσεις: 0+0=0.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή