Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη της Κέρκυρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη της Κέρκυρας

Στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων, στην Πόλης της Κέρκυρας θα λάβουν χώρα οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή 17/03/2024 κατά τις ώρες 14:00 έως 18:00, ως ακολούθως:

α) στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, πλην του εξερχόμενου τμήματος από την οδό Ζαφειροπούλου έως και την οδό Δονάτου Δημουλίτσα,

β) στην οδό Ανδρέα Δενδρινού,

γ) στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη,

δ) στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη, από τη συμβολή της με την οδό Δονάτου Δημουλίτσα έως και την οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου,

ε) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τη συμβολή της με την οδό Ριζοσπαστών Βουλευτών έως και την πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη,

στ) στην οδό Μαντζάρου από τη συμβολή της με την οδό Ριζοσπαστών Βουλευτών έως και την οδό Γεωργίου Θεοτόκη,

ζ) στην οδό Λοχαγού Βλάικου από τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά έως και την οδό Γεωργίου Θεοτόκη,

η) στην οδό Βίκτωρος Δούσμανη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας.

Κατά την κίνηση των καρναβαλιστών και των αρμάτων, όταν θα αποσυμφορίζονται οι οδοί θα παραχωρούνται ομαλά στην κυκλοφορία.

Η σήμανση να γίνει έγκαιρα με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας σε συνεργασία με τους διοργανωτές της εκδήλωσης , καθώς και να ληφθεί οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις τουΝ.2696/99 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροπ. και ισχύει, η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας .

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή