Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » KOE: Μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τα κορίτσια της Εθνικής μας στην Κέρκυρα

KOE: Μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τα κορίτσια της Εθνικής μας στην Κέρκυρα

Στον αγώνα 5χλμ κορασίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων αποστάσεων (OWS) 2023, στη Κέρκυρα, επικράτησε η Αμέλια Μπλοκσάιτζ από τη Μεγάλη Βρετανία με χρόνο 1:00.20.0. Η Νάπσουγκαρ Νάγκι από την Ουγγαρία ήταν δεύτερη με 1:01.36.1, και τρίτη η ισπανίδα Άλμπα Ρούμπιο Βιλόρια 1:01.52.1.

Στην 7η θέση βρέθηκε η Αντωνία Ρακοπούλου, αθλήτρια του Ολυμπιακού πλέον (και προπονητή τον Νίκο Γέμελο), με επίδοση 1:02.51.4, στην 8η η Ειρήνη Ψαρουδάκη (Ωρίωνας Ηρακλείου, προπονήτρια η Βάνα Μπακούση) με 1:02.54.6 και στη 15η η Ελισάβετ – Μαρία Ναστοπούλου (ΑΝΟ Γλυφάδας και προπονητής ο Μίλτος Κανελλόπουλος) με χρόνο 1:03.40.8.

Και για τα τρία κορίτσια της εθνικής μας, ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μια βίωσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που τη χαρακτήρισαν «δύσκολη αλλά συνάμα ευχάριστη. Το ευχαριστηθήκαμε και είμαστε πολύ περήφανες και για το γεγονός που αγωνισθήκαμε στην πατρίδα μας. Υπήρχαν δυσκολίες, και είμαστε ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα που φέραμε».

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή