Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Κερκυραϊκή Πινακοθήκη: Σεμινάριο Μουσειοπαιδαγωγικής για Εκπαιδευτικούς &  Συνομιλώντας με τις μονοτυπίες του Σπύρου Αλαμάνου

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη: Σεμινάριο Μουσειοπαιδαγωγικής για Εκπαιδευτικούς &  Συνομιλώντας με τις μονοτυπίες του Σπύρου Αλαμάνου

Σεμινάριο Μουσειοπαιδαγωγικής για Εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 14 Μαΐου & την  Πέμπτη 16 Μαΐου 2024  (ώρα 19.00) στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη (Ιωάννου Θεοτόκη 77, Κέρκυρα).

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 τα μουσεία γιορτάζουν! Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων είναι αφιερωμένη στα «Μουσεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα».

Το Εργαστήριο Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κέρκυρας σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Πινακοθήκη προσκαλούν εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο Σεμινάριο Μουσειοπαιδαγωγικής, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο δίωρες συναντήσεις στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί από τον Παναγιώτη Σαραντίδη, Διδάκτορα Μουσειολογίας. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους εκπαιδευτικούς μια αρχική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε θέματα μουσειοπαιδαγωγικών δράσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@corfuartgallery.com & στο τηλ. 26610 – 41085

 

Την Τετάρτη 15 Μαΐου: Συνομιλώντας με τις μονοτυπίες του Σπύρου Αλαμάνου στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη.

Με αφορμή τη «Διεθνή Ημέρα Μουσείων», ο συλλέκτης Μιχαήλ Άγγελος Βραδής και η εικαστικός Πηνελόπη Βολτέρρα ξεναγούν το κοινό και συνομιλούν μαζί του στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης με τίτλο «εαρινή ισημερία» που περιλαμβάνει μονοτυπίες του Σπύρου Αλαμάνου.

Ώρα 19.30

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@corfuartgallery.com & στο τηλ. 2661 041085

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή