Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΚΑΣ Δαμοκλής:  Με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως

ΚΑΣ Δαμοκλής:  Με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Πανελληνίου Κυπέλλου Ξίφους Ασκήσεως στις κατηγορίες Ανάπτυξης u10 & Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών u20 στη μνήμη του Χρήστου Παπαγεωργίου που διοργάνωσε ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στην Κέρκυρα στις 16 Μαρτίου.

Πλήθος κόσμου γέμισε τις κερκίδες του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας και ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες των παιδιών δημιουργώντας μια θαυμάσια ατμόσφαιρα .

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί με 100 αθλητές απ όλη την χώρα να μας τιμούν με την παρουσία τους και να γίνονται άξιοι πρεσβευτές του πολιτισμικού γεγονότος.Οι διαιτητές φρόντισαν για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων.

Στην απαιτητική κατηγορία u20 , οι αθλητές του Δαμοκλή , άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και μας χάρισαν θαυμάσια παιχνίδια.

Κορυφαία επίδοση , ήταν αυτή της Ελεονώρας Καββάδα , η οποία στην κατηγορία των Νέων Γυναικών , μπήκε στην τελική οκτάδα και τελικά κατέλαβε την 7η θέση ανάμεσα σε 40 αθλήτριες.

23η θέση για την Κατερίνα Προβατά στην ίδια κατηγορία.

Στους Νέους Άνδρες, οι αθλητές του Δαμοκλή τις ακόλουθες θέσεις :

30η Εμίλιο Μαλάνο

31η Νικόλας Τριβιζάς Nikolas Trivizas

37η Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας

 

Στην κατηγορία u10, οι μικροί αθλητές με εξαιρετική επίδοση συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες .

Στα αγόρια :

9η Ωρίωνας Περδικούρης

10η Νικόλας Ρίγγας

Στα κορίτσια :

8η Ανδριάνα Κυπριώτη

9η Νικολέττα Τασιώνα

 

Ο Δαμοκλής συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις συγκινήσεις που πρόσφεραν και σημειώνει: «Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΞ, κύριος Ανέστης Κωστίδης . Ευχαριστούμε τα μέγιστα για την εμπιστοσύνη και το κλίμα σύμπνοιας και αρίστης συνεργασίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής , Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, κύριο Θεόδωρο Κοντζιάλη , την εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας ,κυρία Δώρα Λάμπουρα ,τον πρόεδρο του ΕΑΚ Κέρκυρας , κύριο Κωνσταντίνο Αγάθο, τον Γενικό Γραμματέα της Παλαιάς Φιλαρμονικής και Πρόξενο της Γαλλίας στην Κέρκυρα, κύριο Φλωράν Καββάδα και τον Πρόεδρο ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας , κύριο Γιώργο Σαλαμπάση για την τιμητική τους παρουσία .

Τέλος , ευχαριστούμε τον προπονητή του συλλόγου μας , τον κορυφαίο Στάθη Γεροσίδερη , για την αξιοθαύμαστη εργατικότητά του, την υποδειγματική σεμνότητα , την αγάπη με την οποία καθοδηγεί τα παιδιά μας και τους θαυμάσιους γονείς του συλλόγου μας , οι οποίοι αποτελούν τα θεμέλια κάθε προσπάθειας».

Ευχαριστούμε βαθύτατα τους χορηγούς , ανώνυμους κι επώνυμους , η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική και θεμελιώδης .

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή